Magic Truffel Traject

Truffelceremonie met diepe intentie + integraties
voor lichtwerkers & ondernemers

Herken je dit?

 • Je werkt veel aan jezelf en boort iedere keer nieuwe thema’s aan… maar de groei en diepgang die je wilt ervaren gaat moeizaam… je lijkt een plateau te hebben bereikt, terwijl je wéét dat er meer is voorbij dat plateau…
 • Anderen lijken altijd verder dan jij, alsof zij sleutels hebben ontvangen die jij in nog geen enkel boek of cursus hebt gevonden…
 • Je hebt een visie voor de toekomst… voor jezelf, je bedrijf of de wereld… maar die visie lijkt wel érg ver weg als het zo langzaam blijft gaan en je maar doormoddert… en, wil je dit wel echt?
 • Je hebt altijd maar het gevoel dat je er niet bij hoort, ergens buiten staat… je anders bent… een beetje een ‘ik en zij’ gevoel… zelfs in je eigen vriendenkring…

Of misschien herken je dit niet per se… maar wil je gewoon even achter de schermen van het leven kijken… om te zien welke sleutels daar nog verborgen liggen… die jouw leven nét even een andere draai of wending kunnen geven… of wat magischer maken…

Stel je eens voor hoe het zou zijn als...

 • je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf ineens in een stroomversnelling terecht komen?
 • je die sleutels ineens vindt, de kwartjes mogen vallen en je denkt: ‘oh, dat! Maar dat wist ik toch al lang!? Hoezo valt dat kwartje nu pas?’
 • die visie die je hebt voor jezelf, je bedrijf en de wereld ineens niet meer zo ver weg lijkt… het kán gewoon… nee, het IS er al!
 • je je realiseert dat je er niet buitenstaat… dat jij net zo bent als anderen… en je meer zachtheid naar jezelf en die anderen ervaart...
 • je ineens voorbij die plateau’s vliegt die je dacht te hebben bereikt?

Dat is dus precies wat je gaat ervaren in het truffeltraject…

Al misschien niet op de manier die je nu denkt. De truffels geven jou namelijk precies wat je nu nodig hebt, ze zijn een spiegel van wat wat er in je leeft én plaatsen dit in perspectief met het ‘al dat is’. Klinkt vaag, is het ook, want wat jij gaat ervaren in een truffelceremonie, weet ik niet… maar wat ik wél weet is hoe we samen een heldere intentie gaan zetten vóór de ceremonie, hoe ik ervoor kan zorgen dat jij je tijdens een ceremonie veilig genoeg voelt om een diepe reis te maken én hoe we alles wat je tijdens die reis hebt meegemaakt, vervolgens kunnen integreren in het echte leven… zodat je de boodschap die je van de truffels ontvangen hebt, jezelf ook echt eigen kunt maken.

Zo ziet het eruit:

achtergrond-paddenstoel

Intentiegesprek

magic truffel 2

Truffelceremonie

magic truffel 1

Integratiegesprek

Benieuwd of dit iets voor je is?

Het Magic Truffel Traject in detail:

 • Gratis intakegesprek waarin we samen bespreken of het Magic Truffel Traject nu passend voor jou is of niet en voelen of het klikt tussen ons
 • Intentiegesprek via Zoom, voorafgaand aan de ceremonie, waarin we dieper ingaan op jouw intentie voor deze magische reis
 • Een truffelceremonie bij jou thuis van in totaal zo’n 6 uur (de reis zelf duurt +- 4 uur), ik kom naar jouw huis en we creëren samen een safe space, vervolgens geef ik je de mogelijkheid om de truffels (Atlantis) te eten en ben ik er voor je tijdens je reis, die ik extra diepte geef door middel van instrumenten (drum, ratel, etc.)
 • Een integratiegesprek via Zoom, uiterlijk een week na de ceremonie, waarin we bespreken wat je hebt meegemaakt en hoe dit betrekking heeft op je intentie… wat was de uitnodiging van de truffels? En hoe neem je die mee in je dagelijks leven?
magic truffel 5-klein

Je hebt de truffels niet nodig...

De truffels zijn een tool die je kunnen ondersteunen in je bewustwordingsproces, maar je hebt ze niet nodig. Er zijn meer dan genoeg wegen die je naar dezelfde bestemming brengen, van yoga en breathwork tot vision quests en lucid dreaming.

Zijn truffels legaal?

Ja! Truffels zijn legaal en kun je gewoon in de smartshop kopen. Toch zou ik ze altijd in een ceremoniële setting met goede begeleiding gebruiken, omdat het best een intense reis kan zijn. Paddo's zijn niet legaal. Het verschil is dat paddo's boven de grond groeien en truffels onder de grond, maar hun werking is min of meer hetzelfde.

Leuk! Maar wat zijn truffels eigenlijk?

Truffels groeien onder de grond en zijn een vruchtlichaam van het mycelium. Een mycelium is een netwerk van schimmeldraden waaruit zowel paddenstoelen als truffels ontstaan. Truffels zijn een soort voorraadplaatsen van het mycelium, waar veel nutriënten worden bewaard.

Truffels bevat de werkzame stof psilocybine, die in je lichaam wordt omgezet in psilocine. Dit stofje brengt een complexe chemische reactie tot stand, waardoor je waarneming van de realiteit verandert.

Het is als het ware of de filter die normaal op je waarneming rust, mede mogelijk gemaakt door je ego (en heel gezond!), even wegvalt. Dit filter zorgt er normaal gesproken voor dat je kunt functioneren in het dagelijks leven... maar beperkt dus ook je ervaring van dat leven. Tijdens een ceremonie ervaar je wat er voorbij het filter gebeurt.

De ceremonie duurt zo'n 4 uur en na 6 tot 8 uur is alle psilocine in het lichaam weer afgebroken; je filter is weer terug.

afbeelding van trufflemagic.com

Zijn er contra-indicaties?

Ja, die zijn er. Door de chemische reactie die de truffels teweeg brengen kun je géén truffelceremonie ondergaan als je:

 • hartklachten hebt
 • een hoge bloeddruk hebt
 • zwanger bent of borstvoeding geeft
 • aanleg hebt voor een psychoses of een bipolaire stoornis (of als dit in je familie voorkomt)
 • je anti-depressiva, anti-epileptica of andere medicatie neemt die invloed heeft op het zenuwstelsel
 • overleg in het geval van medicatie altijd met je behandelend arts of huisarts

Daarnaast is het belangrijk je te beseffen dat een truffelceremonie veel los kan maken en psychische processen in gang zet. Als je niet het gevoel hebt dat je hier de stabiliteit voor hebt, raad ik een het Truffel Traject af. We besteden hier tijdens de gratis intake meer aandacht aan.

Ik wil dit wel, wat kost het?

Het Magic Truffel Traject kost €495 excl. BTW en reiskosten, je krijgt hiervoor:

 • Uitgebreid intentiegesprek
 • Truffelceremonie bij jou aan huis (ik ben gemiddeld zo'n 6 uur bij jou thuis), waarin ik je draag, begeleid en veiligheid bied voor een zo'n diep mogelijke reis
 • Uitgebreid integratiegesprek
magic truffel 2
charelle-drum-1-VAAG-KLEIN

4 magische stappen voor een succesvol bedrijf als intuïtieve medicijnvrouw

Download mijn gratis guide

Mijn intentie met deze guide is dat jij JA zegt tegen jouw innerlijke medicijnvrouw én ondernemer. Want jij weet: hoe meer winst ik maak, hoe meer mensen ik kan helpen helen.

Remember The Light

ABOUT   |   CONTACT

Copyright © 2021 Remember The Light
Foto's door (o.a.) Eva Bours Fotografie, Yalou van der Heijden, Prisca Visser en Sanne de la Fosse

Terms + Conditions  |  Privacy Policy  |  FAQ