Home Medicine Mentorship – NL – new

Medicine Mentorship – NL – new

Medicine Mentorship

ben jij klaar om jouw innerlijke medicijnvrouw te omarmen,
een winstgevend bedrijf te creëren
en bij te dragen aan de heling van deze wereld?

Begin meteen:

BOEK EEN GRATIS LIGHTWORKING SESSION charelle-mentorship-2-klein

Ik neem je mee naar je innerlijke wereld… want dáár liggen de zaadjes voor een succesvol bedrijf als medicijnvrouw die bijdraagt aan de heling van deze wereld…

Ik werk met de spirit wereld van dromen, visioenen en intuïtie. De ervaringen die je hebt in de spirit wereld, in je innerlijke wereld, spreken de taal van de natuur, het universum en je hogere zelf…

En laten je zien waar de energie in je leven en (toekomstige) bedrijf naartoe wil, wat er aandacht nodig heeft.

Het is deze symbolische taal waar ik je op help af te stemmen en die ik je help te begrijpen.

Want als je begrijpt op welke manier de wereld met je communiceert en op welke manier jij onderdeel uitmaakt van het grotere geheel, dan begrijp je dat ook jij deel bent van deze symbolische taal. En dat alles wat je doet en niet doet, het grotere geheel beïnvloedt…

Dat jij deel uitmaakt van de heling van deze wereld…

We gaan jouw deel vergroten, zodat jij méér impact maakt en méér mensen mag gaan helpen… door naar binnen te kijken, maar ook marketing praktisch aan de slag te gaan.

Herken je dit?

 • Je wéét dat je iets bij te dragen hebt aan de heling van deze wereld… maar hebt geen idee waar te beginnen… je zou graag meer helderheid willen…
 • Je zielsmissie roept je, je kunt het niet langer negeren… het is tijd…
 • De baan die je nu hebt (of net hebt opgezegd) gaf je geen vervulling, je wilt niet langer bijdragen aan een doel waar je niet achter staat…
 • Wanneer je op Instagram kijkt zakt de moed je soms in de schoenen… er zijn al zoveel mensen die doen wat jij wil doen, wat ga jij nog toevoegen?
 • Je hebt een sterke visie voor jouw leven en het leven op Aarde, maar die voelt zo groots dat je die visie soms maar snel weer wegduwt.
 • Je voelt je gezien bij termen als: lichtwerker, earthkeeper, medicijnvrouw, starseed, bezield ondernemer, soulpreneur, wise woman, sjamaan, heks, dromer…
 • Je droomt van een eigen bedrijf waarmee jij écht jouw ‘inner medicine‘ kunt delen… maar dit voelt spannend… en waar begin je?

EN je wilt niets liever dan je volledig committen aan jouw unieke Inner Medicine…

een winstgevend bedrijf neerzetten waarmee jij écht bijdraagt aan de heling van deze wereld…

met jouw prachtige medicine én het geld dat je creëert.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je…

 • precies wist hoe je je inner medicine met de wereld mag delen én waarom mensen jou ervoor willen betalen…
 • je volledig helder hebt waar je mag beginnen én wat de volgende stappen gaan zijn…
 • jouw grootse visie zou leven, of je het gevoel zou hebben dat je daar iedere dag een stapje dichterbij bent…
 • je eigen bedrijf hebt neergezet rondom jouw inner medicine, wetende dat je met jouw bedrijf bijdraagt aan de heling van deze wereld…
 • precies weet hoe jouw inner medicine anderen van dienst is… en voor wie het is bedoeld… wie jij mag helpen…
 • crystal clear hebt hoe jij deze mensen bereikt, raakt en inspireert… en jouw rooksignaal krachtig uitzendt… (m.n. in het wilde woud er Instagram)…
 • nooit het gevoel hebt dat je er alleen voor staat… want je weet dat je altijd kunt afreizen naar je innerlijke spirit wereld… om contact te leggen met de spirit van je business, van geld en je guides… die jou aanwijzingen geven op het spirituele pad van ondernemen

Dat kan dus… en als je wilt kan ik je daarin begeleiden…

Want ik weet dat alle antwoorden die je zoekt, over je visie en inner medicine… te vinden zijn in jouw binnenwereld…

Een wereld waar ik je graag mee naartoe neem…

Om te communiceren met spirits (de ziel van je bedrijf, bijvoorbeeld), sjamaanse reizen te maken en je nachtelijke dromen te onderzoeken… We lichten de sluier naar de andere wereld een stukje op, zodat jij achter de schermen kunt kijken en kunt intunen op het grotere geheel… en ontdekt hoe jij daar deel van uitmaakt…

Hier begint het echte werk… want in jouw binnenwereld liggen de antwoorden, het is de plek waar échte transformatie plaatsvindt… waar we vastgelopen energie weer in beweging brengen… en oude overtuigingen met de wortels omhoog trekken om er nieuwe voor in de plaats te brengen…

Die wijsheid combineren we met praktische strategie, want hoe beter jouw marketing, hoe méér mensen je bereikt en hoe groter jouw impact op de heling van deze wereld. <3

Samen even voelen of een mentorship iets voor jou is?

BOEK EEN GRATIS LIGHTWORKING SESSION

Anderen over het Medicine Mentorship:

YENTL-WINTER

Voordat ik met Charelle ging werken had ik het gevoel dat ik stilstond. Ik wist wel dat ik graag mijn eigen bedrijf wilde en mensen vooruit wilde helpen, maar ik was doodsbang om eraan te beginnen.

Werken met Charelle heeft me laten zien dat ik écht iets aan de wereld heb bij te dragen. Het ontmoeten van mijn business spirits is daarin zó waardevol geweest.

Ik zie mezelf nu voor me met een toverstafje in mijn handen, ik voel me zelfverzekerd, vol vertrouwen en helemaal in mijn kracht.

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen en de eerste tastbare stappen naar een eigen bedrijf zijn gezet.

-Yentl @vision.of.yen

Toen ik met Charelle ging werken, wilde ik mijn eigen bedrijf starten, maar ik had nog geen idee hoe of wat precies.

Charelle heeft me geholpen om mijn visie en het begin van mijn ondeneming duidelijk te krijgen.

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb.

Ik voel me gemotiveerd om actie te nemen en stappen te zetten, omdat ik weet waar ik het voor doe en waar ik naartoe werk.

Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet @greetboesmans.be

pinkpapaya_081 - Greet Boesmans

Na een Medicine Mentorship…

 • Weet je precies hoe jij jouw inner medicine in de wereld wilt zetten + er winst mee creëert
 • Raak en inspireer jij mensen op social media en trek je soulmate clients aan
 • Heb je een duidelijke fundering voor je bedrijf gecreëerd
 • Voel je je trots, levendig en in alignment
 • Heb je het volste vertrouwen en geef je je volledig over aan het Universum: je voelt constant wat er van jou en je bedrijf gevraagd wordt
 • Ervaar je een diepe zielsverbinding met de spirit van je bedrijf en de spirits die nu met jou willen werken
 • Heb je het vermogen om in het nu te blijven; je laat je niet meer overweldigen door álles wat jij nog wilt doen. Je voelt constant: wat is er NU?
 • Heb je nooit meer het gevoel dat je er alleen voor staat en weet je dat jij onderdeel bent van het grotere geheel… the spirits are with you
 • Je voelt je licht en zeker in je rol als medicijnvrouw met een bedrijf
IK WIL MEER WETEN & BOEK EEN SESSIE

Medicine Mentorships

achtergrond-single-session2

3-maanden mentorship

voor jou als je:

 • helemaal ready bent om te starten met je bedrijf
 • je in 3 maanden tijd een duidelijke fundering wilt neerzetten van waaruit je bedrijf kan groeien
 • je echt wil doorpakken en bereid bent om stappen te nemen
 • het communiceren met spirits je makkelijk afgaat
 • je bereid bent om de informatie van de spirit wereld te combineren met praktische strategie

wat je krijgt:

 • een 3-maanden mentorship waarin ik een ruimte voor jou en je bedrijf creëer om elkaar te ontmoeten en samen te groeien, géén reeks van losse sessies
 • 6x diepgaande reis via Zoom (60 minuten) waarin we werken met spirits en heling creëren rondom obstakels + aangevuld met een duidelijke stappenplan
 • 3x inspiratiesessie via Zoom (30 minuten) waarin we ingaan op strategie en het verder uitzenden van jouw rooksignaal zodat soulmate clients je weten te vinden
 • 2x per week beantwoord ik al je vragen op Whatsapp of Signal
 • we laten los ‘hoe het hoort’ en volgen jouw unieke, intuïtieve pad
 • je stapt in een diepe verbinding met de ziel van je bedrijf
 • we combineren innerlijke wijsheid met praktische strategie

€ 3300

incl. btw (€2727 excl. btw)

achtergrond-winter-vibes

6-maanden mentorship

voor jou als je:

 • klaar bent voor het spirituele pad van de ondernemer + medicijnvrouw
 • je gedurende 6 maanden je bedrijf op zielsniveau wilt leren kennen en met een stevige fundering in de wereld wilt manifesteren
 • je ruimte wilt om je eigen flow te volgen en voor grondige integratie van onze sessies
 • je de motivatie hebt om zelfstandig stappen te zetten tussen onze sessies door

wat je krijgt:

 • een 6-maanden mentorship waarin jij en je bedrijf samen groeien en evolueren, géén reeks van losse sessies
 • 6x diepgaande reis via Zoom (60 minuten) waarin we werken met spirits en heling creëren rondom obstakels + aangevuld met duidelijke stappen
 • 3x inspiratiesessie via Zoom (30 minuten) waarin we ingaan op strategie en het verder uitzenden van jouw rooksignaal zodat soulmate clients je weten te vinden
 • 2x per week beantwoord ik al je vragen op Whatsapp of Signal
 • we laten los ‘hoe het hoort’ en volgen jouw unieke, intuïtieve pad
 • je stapt in een diepe verbinding met de ziel van je bedrijf
 • we combineren innerlijke wijsheid met praktische strategie

€ 5500

incl. btw (€4545 excl. btw)

achtergrond-paddenstoel

9-maanden
mentorship

voor jou als je:

 • klaar bent voor het spirituele pad van de ondernemende medicijnvrouw
 • voelt dat het tijd is om het roer om te gooien: you’re meant for more!
 • je op het punt staat te stoppen met je succesvolle baan of dit net hebt gedaan
 • je gedurende 9 maanden je bedrijf op zielsniveau wilt leren kennen en op een belichaamde manier in de wereld wilt manifesteren
 • je zorgvuldig en met geduld je eigen flow wil volgen, ruimte wil om te luisteren naar de spirits en tijd om besproken strategie direct uit te voeren
 • je de motivatie hebt om zelfstandig stappen te zetten tussen onze sessies door

wat je krijgt:

 • een 9-maanden mentorship waarin je een transformerende reis maakt naar het leven van jouw visie: je manifesteert het bedrijf waar je van droomt in de wereld, we gaan de diepte in én vliegen hoog, géén reeks van losse sessies
 • 9x diepgaande reis via Zoom (60 minuten) waarin we werken met spirits en heling creëren rondom obstakels + aangevuld met duidelijke stappen
 • 1x theeceremonie bij jou thuis, waarin je contact met je essentie,  alles wat is en je met je hele lichaam gaat voelen dat jij een kanaal bent voor alle spirits die met jou willen werken (2 á 3 uur)
 • 2x per week beantwoord ik al je vragen op Whatsapp of Signal
 • we laten los ‘hoe het hoort’ en volgen jouw unieke, intuïtieve pad
 • je stapt in een diepe verbinding met de ziel van je bedrijf
 • we combineren innerlijke wijsheid en healing met praktische strategie

€ 8800

incl. btw (€7272,73 excl. btw)

Samen even voelen of een mentorship iets voor jou is?

BOEK EEN GRATIS LIGHTWORKING SESSION

Klaar voor het spirituele pad van de ondernemer?

Als je nog steeds aan het lezen bent, dan ben je er klaar voor! Je hebt de uitnodiging van het universum ontvangen en je weet dat het tijd is om JA(!) te zeggen tegen je zielsmissie, tegen je innerlijke medicijnvrouw, tegen de spirits die nu met jou willen werken.

Het lijkt mij heel leuk je te ontmoeten via Zoom in een gratis Lightworking Session van 20 minuten. Dan creëren we samen helderheid rondom je visie, kijken we naar welke stappen jij nu mag zetten en of een Mentorship met mij hierbij kan helpen.

GRATIS LIGHTWORKING SESSION BOEKEN charelle-medicijnvrouw-v2 charelle-mysterie-school

Wat er allemaal aan bod kán komen…

diepe meditaties

vorige levens helen

connecten met spirit guides

dromen interpreteren

sjamaanse + trance reizen

werken met energie + je energieveld

bloesem essenties

qi gong, reiki & chakra healing

tarot kaarten

NLP + ACT coaching

belemmerende overtuigingen shiften

brand + bizz strategie

We duiken de spirit wereld in, waar we guidance krijgen over wat er nu nodig is en wat jou gaat helpen in het cultiveren van je Inner Medicine.

‘Wie zit er nou op mij te wachten?’ ‘Wat voeg ik nog toe?’ ‘Waarom lukt het mij niet om mijn programma te verkopen?’ ‘Waarom moet ik het doen volgens het boekje?’ of: ‘Ik doe alles volgens het boekje, waarom heb ik geen klanten?’ ‘Ik hoef niet zo heel veel geld te verdienen, ik moet tevreden zijn met wat ik heb.’ ‘Marketing is irritant en lastig, een teken van kapitalisme.’ ‘Wat gaan mensen denken als ik me uitspreek over mijn waarheid op mijn Insta stories?’ ‘Wie ben ik om hierover te praten/delen?’

Herken je deze gedachten?

Het zijn geen feiten. Het zijn ideeën uit je jeugd, vorige levens… opvattingen van de maatschappij.

Durf je te kiezen voor jouw waarheid? Voor jouw flow en alignment?

Om in service te zijn aan jouw inner medicine, het universum en de spirits die met je willen werken?

Dát is hoe je echt bijdraagt aan de heling van deze wereld én een succesvol bedrijf creëert.

Van nooit iets verkopen naar 50k per jaar

Toen ik in 2014 begon met ondernemen was ik altijd maar aan het bedenken wat ik wilde maken. Het ging heel erg om mij… Wat wilde IK creëren? Wat zeiden de goeroe’s dat IK moest creëren? En waar zou IK geld mee verdienen?

Maar wat ik ook creëerde – van e-book tot mini-cursus – ik verkocht nooit iets. Iedere keer maakte ik maar weer iets nieuws, in de hoop dat dat wél zou aanslaan… maar ik raakte niemand met wat ik maakte en mijn portemonnee bleef leeg.

Ik gooide de handdoek in de ring en kapte ermee…

En toen hoorde ik het… voelde ik het… die energie… die op mijn schouder klopte.

Die door mij gecreëerd wilde worden. En zo ontstond mijn eerste mini traject van 3 weken… totaal vanuit flow en alignment… het Light Alignment Programma…

Niet omdat dat was wat ik wilde creëren, maar omdat ik voelde dat het gecreëerd wilde worden, door mij.

Ik deelde erover op Instagram en…

Ik verkocht het!

Ik kon het bijna niet geloven.

Ik begon steeds beter afgestemd te raken op de onzichtbare wereld om mij heen… te voelen en luisteren naar waar ik van dienst kon zijn…

De medicijnvrouw in mij werd wakker…

Ik leerde af te stemmen op wat er door mij in de wereld gebracht wilde worden…

Welk innerlijke werk er nodig was om mij voor te bereiden op het channelen van de spirit van deze creatie…

Zo raakte ik honderden mensen, soulmate clients die op het rooksignaal afkwamen dat ik zo sterk, vanuit mijn zachte kracht, uitzond.

Vorig jaar draaide ik 50k omzet.
Met voldoening, plezier, enthousiasme, rust en liefde.

Ik leerde: als je mensen wilt raken, creëer dan iets wat door jou gemaakt wil worden.

Dát is goud waard.

En als je iets creëert wat goud waard is.

Dan zal je goud ontvangen. In energie, in geld, in soulmate clients, in vurvulling en awakening…

Afstemmen, creëren en verkopen…
Samenwerken met de spirits…
In flow en alignment…
Vol vertrouwen…

Dat is wat we gaan doen in het 1:1 Medicine Mentorship.

Zodat jij je innerlijke medicijnvrouw mag omarmen, een winstgevend bedrijf neerzet en zó met heling + kapitaal bijdraagt aan de heling van deze wereld.

Ahey!

GRATIS LIGHTWORKING SESSION BOEKEN charelle-mentorship-3

“Je zielsmissie is in het nu leven, open blijven voor de spirits die nu door jou gemanifesteerd willen worden.” – Charelle

Waarom het Medicine Mentorship uniek is

charelle-herbebossing-geld

Speciaal voor medicijnvrouwen en nieuwetijdswezens

Het Medicine Mentorship is afgestemd op ondernemers die zichzelf identificeren als medicijnvrouw, starseed, lichtwerker, healer, soulpreneur, sjamaan, heks, wise woman of dromer…

Ik ken je vakgebied, ik ken de wereld waarin en waarmee je werkt. Ik weet dat voelen voor jou vaak belangrijker is dan weten, daarom voel ik constant met je mee. Eén van mijn klanten zei laatst: “Ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat het van buiten mij kwam. Charelle kan heel mooi intunen op mijn energie, zodat ik steeds bij mezelf kan blijven.”

AM19

Communiceren met spirits

Ik zie inspiratie, ideeën én je bedrijf als spirits die door jou heen de wereld in willen stromen. Door jou gemanifesteerd willen worden. In het mentorship communiceren we daarom constant met deze spirits. In plaats van dingen te gaan bedenken, gaan we luisteren… wat wil deze spirit? Hoe kan ik deze spirit van dienst zijn? Dat geeft rust, ruimte, flow én winst. Want de spirits willen gemanifesteerd worden omdat ze nodig zijn, dít zijn creaties waar mensen letterlijk op zitten te wachten.

magic truffel 4

Een mentorship met een groen hart

Veel business mentors praten over het mogelijk maken van een dure lifestyle voor jezelf: designer tassen, vakantie resorts, een privé vliegtuig…

Leuk, maar dat is niet mijn doel met het creëren van veel geld in mijn en jouw leven. Ik zie geld als een energie waarmee je de wereld kunt veranderen, waarmee je kunt bijdragen aan de heling van deze aarde. Een energie waarmee je kunt kiezen voor biologische groenten, lokale & handgemaakte meubels, dierproefvrije verzorgingsproducten, etc. Een middel waarmee je initiatieven waar jij achter staat kunt steunen: permacultuur projecten, duurzame uitvindingen, herbebossing…

Hoe meer mooie lichtwezens veel geld verdienen, hoe meer we kunnen bijdragen aan de heling van deze wereld.

light-alignment-programme

Een krachtige energetische uitwisseling

Het mentorship is een exclusief programma voor een premium prijs, waarvan ik weet dat die het meer dan waard is. Ik geloof 100% dat wanneer je in jezelf investeert, je (potentiële) klanten ook de energetische toestemming geeft om in jou te investeren. Je laat de spirit van geld weten dat je serieus bent, dat je haar waarde begrijpt, waardoor je ook je eigen waarde beter gaat begrijpen en de prijzen die je vraagt meer in alignment zijn. Als je geld investeert, krijg je het driedubbel terug.

dankjewel-volgen

Ik ben er voor je, ieder moment van de reis

Het Medicine Mentorship is geen serie van losse sessies, het is een energetisch space die ik 3 of 6 maanden voor je creëer. Een energetische, ceremoniële ruimte voor jouw transformatie, groei en ontwikkeling.

Behalve sessies krijg je daarom ook toegang tot mij via Whatsapp of Voxer, zo kun je tussen de sessies door al je vragen stellen en inzichten delen. Zo blijft het proces een stijgende lijn, in plaats van een bumpy road met een up na iedere sessie en downs tussen de sessies door. We gaan samen een reis aan, waarbij ik er constant voor je ben.

Benieuwd of het Medicine Mentorship iets voor jou is? Boek een gratis Lightworking sessie met me, dan gaan we samen even voelen.

GRATIS LIGHTWORKING SESSION BOEKEN

Blije berichtjes van klanten…

review2 review3 review1 IMG_0669 IMG_0668

“Running a business is one big sacred ceremony.” – Charelle

JA! IK BOEK EEN GRATIS LIGHTWORKING SESSION

F.A.Q.

Ik zie mezelf niet als medicijnvrouw, is dit iets voor mij?
Het Medicine Mentorship is geschikt voor iedereen die met zijn/haar werk (in)direct bijdraagt aan de heling van deze wereld. Van acupuncturisten en reiki masters tot intuïtieve boekenschrijfsters, kunstenaars en ceremoniebegeleiders. Of je nou vrouwencirkels wilt begeleiden, healing sessies wilt geven, wilt coachen, transformeren, creëren, inspireren of teachen. Het kan allemaal. Zolang je vibed met mijn manier van werken en de content op deze pagina, dan ben je heel welkom in een Medicine Mentorship. Kan ik in termijnen betalen?
Ja! Het 3-maanden en 6-maanden mentorship kunnen in maandelijkse termijnen worden betaald. Hoeveel tijd ben ik wekelijks kwijt aan het Mentorship?
Dat hangt helemaal van jou af en aan hoeveel tijd je normaal aan je bedrijf besteed. Het mentorship is een innerlijke verdieping die zowel je medicine áls geld en klanten beter laten stromen. Tegelijkertijd gaan we praktisch aan de slag, we duiken in strategie en je voert die uit. Hoe lang je daarmee bezig bent varieert, maar je kunt dit allemaal in de uren doen die je normaal aan je bedrijf zou werken. Wat als ik nog geen bedrijf heb?
Dan ben je op de juiste plek! De meeste medicijnvrouwen met wie ik werk willen een bedrijf starten, zijn net hun bedrijf gestart of zijn ongeveer een jaar bezig. Als je nog geen bedrijf hebt maar je voelt dat je voor jezelf wil beginnen, dan gaan we er samen voor zorgen dat dit helemaal in alignment en flow gebeurt, zonder dat het jaren duurt voordat je klanten hebt. Zó heb je meteen een lopende geldstroom in je bedrijf. Ik ben al een tijdje bezig met mijn bedrijf, maar het flowt niet echt, is het Mentorship iets voor jij?
Zeker! Ik ben zelf al sinds 2014 bezig met mijn bedrijf, maar het duurde jaren voordat het begon te stromen. Van binnen, maar ook in de vorm van geld en soulmate clients. Ik weet 100% hoe het voelt om een bedrijf te hebben dat niet flowt en ik zie meteen waar de knik in de kabel zit. We gaan samen die flow creëren! Ik vind het spannend mezelf te laten zien op social media. Wat nu?
Social media is hét kanaal waarmee jij jouw rooksignaal uitzendt en de mensen die jouw medicine nodig hebben, je kunnen vinden. Zichtbaar zijn op social media voelt mij als ‘being of service’, aan het universum, je medicine en de spirits die met je willen werken.

Als je merkt dat je weerstand of spanning voelt rondom het opnemen van Insta Stories of het delen van jouw unieke medicine op Facebook, dan kunnen we maar één dingen doen: de diepte in duiken. We onderzoeken waar die weerstand/spanning vandaan komt. Wat zit hierachter? Misschien reizen we naar een vorig leven, misschien vragen we je spirit animal om hulp. We brengen liefde en heling naar de oorzaak en gaan dan opnieuw voelen: hé, hoe is het nu?

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Ik geloof diep in dit mentorship. Ook als is het niet wat je ervan had verwacht, deze reis draagt sowieso bij aan groei en ontwikkeling op persoonlijk, spiritueel en bedrijfsniveau. Dus nee, je krijgt geen geld terug als je niet tevreden bent. Heb je echt €25.000 uitgegeven aan business programma’s?
Ja… dat is best wel veel hè? Maar als ik iets wil, dan ga ik ervoor en investeer ik erin. Leuk voor jou, want alles wat ik leerde én toepas komt natuurlijk aan bod in het Medicine Mentorship. Kan ik de BTW aftrekken?
Ja! De prijzen zijn inclusief BTW en je ontvangt een factuur. Dus als je staat ingeschreven bij de KvK kun je de BTW aftrekken, dat scheelt weer! IK WIL MEER WETEN & BOEK EEN SESSIE charelle-drum-1-VAAG-KLEIN

4 magische stappen voor een succesvol bedrijf als intuïtieve medicijnvrouw

Download mijn gratis guide

Mijn intentie met deze guide is dat jij JA zegt tegen jouw innerlijke medicijnvrouw én ondernemer. Want jij weet: hoe meer winst ik maak, hoe meer mensen ik kan helpen helen.

Remember The Light

ABOUT   |   CONTACT

Copyright © 2021 Remember The Light
Foto’s door (o.a.) Eva Bours Fotografie, Yalou van der Heijden, Prisca Visser en Sanne de la Fosse

Terms + Conditions  |  Privacy Policy  |  FAQ