fbpx

Ik geloof dat jij met jouw unieke gifts
jezelf én de wereld kunt helen.

Mijn naam is Charelle

Een coach, schrijver, ritueel verzorger en boomknuffelaar die jou helpt je te herinneren wie jij écht bent, zodat je jouw unieke gifts kunt inzetten voor de heling van onze wereld.
Met mijn sessies, blog, podcast en online cursussen help ik jou je innerlijke licht te ontsteken. Om weer in contact te komen met je intuïtie en te helen wat er geheeld mag worden. Om jouw unieke gifts naar boven te halen.
Want diep van binnen weet jij wat jouw unieke gifts zijn, wat jouw innerlijk licht laat schijnen. Je hoeft het je alleen nog maar te herinneren.
charelle-met-groen

Mijn verhaal

Nog niet zo lang geleden deed mijn lichaam altijd pijn, voelde ik me uitgeput, verdrietig en hulpeloos en huilde ik mezelf dagelijks in slaap. En ik had geen idee waarom.

Ik bezocht iedere therapeut en dokter die er te vinden was, in de hoop een heldere diagnose te krijgen. Zodat ik eindelijk wist wat er met mij aan de hand was en iemand mij kon helpen. Ik kreeg de diagnose fibromyalgie, wat de situatie alleen maar erger maakte. Voor fibromyalgie is geen geneesmiddel en weinig begrip, terwijl de pijn maar bleef toenemen. Een toekomst? Die zag ik niet meer voor me.

Dus bleef ik zoeken naar een diagnose waar wél een geneesmiddel voor was. Ik kreeg mijn zin: al snel werd de Ziekte van Lyme geconstateerd. Voor Lyme zijn veel dubieuze middelen en behandelingen beschikbaar. Ik vond een behandeling die werkte, maar het was een lang traject en al die tijd voelde ik me zwak en verdrietig. Fysiek en mentaal.

Totdat ik in aanraking kwam met Ayurveda en plotseling helemaal klaar was met ziek zijn. Ik besloot dat het genoeg geweest was. Niet langer zou genezen mijn levensdoel zijn. Ik had andere dingen te doen!

Ik begon me te herinneren wie ik werkelijk was. Wat er in mijn hart lag. Welke stukjes van mij ik vergeten was, verbannen had naar het schaduwrijk. Welke stukjes ik simpelweg genegeerd had.

Ik realiseerde me dat ik ziek was geworden omdat ik niet mijn échte leven leidde. Ik deed maar gewoon wat iedereen deed. Een baan hebben waarin ik me niet thuis voelde, ’s avonds uitgaan terwijl ik dat niet leuk vond, een scriptie schrijven totdat ik er bij neerviel, mijn intuïtie compleet negeren. Ziek worden was voor mijn échte ik de oplossing om onder een leven uit te komen dat niet bij mij paste.

Toen ik besloot zelf mijn leven te bepalen en niet langer ziek te zijn, hoefde ik ook niet langer ziek te zijn. Mijn échte ik mocht er zijn. Met haar verdriet om de planeet, haar verlangen naar een spiritual practice, het volgen van haar interesses in allerlei opleidingen en cursussen. Langzaam laaide mijn innerlijke lichtje weer op. Ik heelde.

Ik begon veganistisch en Ayurvedisch te eten. Ging aan de slag met yoga en Qigong. Maakte contact met de natuur en bouwde een relatie op met de bomen en planten om me heen. Ik leerde over chakras, meridianen en rituelen. Ik leerde te channelen met Tarot kaarten, leerde over de Law of Attraction en bestudeerde de Course in Miracles. Ik las honderden spirituele en zelfhulpboeken.

Ik leerde mijzelf te helen

Mijn lichtje ging feller branden en ik werd beter. Ik kreeg mijn energie en zelfvertrouwen terug en werd weer een zelfstandige vrouw. Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren, naar mijn intuïtie, naar mijn pijn. Ik herinnerde me wie ik werkelijk was, wat mijn gifts, krachten en kwetsbaarheden zijn en hoe ik die kan inzetten voor de heling van onze wereld.

Dat doe ik door jonge vrouwen met een groen hart te helpen herinneren wie zij werkelijk zijn. Wat hun unieke gifts zijn. Zodat ook zij een leven mogen leiden waar ze blij van worden en een verschil mogen maken in deze wereld. Simpelweg door hun échte zelf te zijn en hun werkelijke pad te bewandelen.

Ik help je jouw échte zelf terug te vinden en jouw werkelijke leven te leven, op de manier zoals ik dat ook heb gedaan en nog altijd doe. Zodat ook jij jouw unieke gifts mag inzetten om jezelf, de wereld en haar bewoners te helen.

Liefs,
Charelle

charelle-meditatie-met-groen

Get Clarity

Ontmoet jouw innerlijke stem

Download mijn gratis meditatie en ontmoet de stem die in je leeft, die het antwoord heeft op al jouw vragen en je de helderheid geeft die jij zoekt.

 

Met mij werken? Dat ziet er zo uit!

De 5 pilaren die ik inzet om jou te helpen je
innerlijke licht terug te vinden, zodat jij je
échte leven gaat leiden.

lieveheersbeestje

Voeding

Welke voeding past bij jou? De juiste voeding kalmeert de mind, zodat er ruimte ontstaat voor inspiratie en jouw intuïtie.

lieveheersbeestje

Mindset

Ontdek wat jou tegenhoudt om jouw échte leven te leiden en jouw gifts met de wereld te delen.

lieveheersbeestje

Natuur

De natuur brengt ons terug bij onszelf, communiceert met ons en heeft ons meer te leren dan wij ooit kunnen beseffen.

lieveheersbeestje

Soulwork

Maak contact met je intuïtie via meditatie, sjamaanse reizen, chakra readings, rituelen en Qigong oefeningen.

lieveheersbeestje

Tarot

Verkrijg inzicht en richting op jouw pad met de tarot als kompas.

Remember The Light

ABOUT   |   CONTACT

Copyright © 2019 Remember The Light
Foto's door (o.a.) Prisca Visser en Sanne de la Fosse

Terms + Conditions  |  Privacy Policy  |  FAQ