fbpx

Ik geloof dat jij met jouw unieke gifts
jezelf én de wereld kunt helen.

Mijn naam is Charelle

Ik help jou te herinneren wie je werkelijk bent, zodat jij jouw unieke gifts, krachten en kwetsbaarheden kunt inzetten voor de heling van deze wereld.

Mijn sessies, blog, podcast en online cursussen hebben allemaal één doel: het ontsteken van jouw innerlijke licht. Want hoe feller jouw lichtje brandt, hoe meer in contact je staat met je intuïtie en je ware zelf. En wanneer je jouw ware leven leeft, ervaar je pure joy, voldoening, flow en betekenis.

Diep van binnen weet jij al lang wat jou hier op aarde te doen staat, wat jouw innerlijke licht laat schijnen. Je hoeft het je alleen nog maar te herinneren.

Are you ready to remember who you truly are?

charelle-met-groen

Het antwoord ligt binnenin

Nog niet zo lang geleden deed mijn lichaam altijd pijn, voelde ik me compleet uitgeput en was ik niet bepaald enthousiast meer over het leven. Het was deze situatie die mij op een zoektocht stuurde, eerst naar een verklaring, daarna naar betekenis.

Aan het begin van die zoektocht ontving ik diagnoses, zoals fibromyalgie, hypermobiliteit, obsessief-compulsief syndroom (OCD), eetstoornis neigingen en de Ziekte van Lyme. Deze diagnoses gaven in eerste instantie hoop, maar algauw alleen maar wanhoop. Want wat doe je, met zulke diagnoses?

Niet bij de pakken neer zitten in ieder geval. Ik ging actief aan de slag, expeirmenteerde met voeding en kruiden, las tientallen boeken en bezocht therapeuten door het hele land: van orthomoleculair specialist en fysiotherapeut, tot psycholoog, heksje in het bos en bioresonantiespecialist. Wie het antwoord in pacht had? Allemaal en geen van allen.

Want het antwoord op mijn problemen lag in mezelf.

De therapeuten, boeken en experimenten konden me het antwoord niet vertellen, maar gaven me elk een aanwijzing die me dichterbij het antwoord bracht.

Aanwijzingen die me hielpen te herinneren wie ik werkelijk ben.

En hoe meer ik herinnerde, hoe duidelijker ik mijn pad ging zien. Met iedere stap op mijn pad die ik zette, verscheen er een nieuwe stap. En die stappen volgde elkaar sneller en sneller op.

Totdat ik ineens, zomaar, stond waar ik nu sta.

Gezond, fit en met een koffer aan tools en methoden om dat zo te houden. Om iedere keer weer terug bij mezelf te komen en mezelf te herinneren. Op momenten van fysieke en emotionele pijn, op momenten van vemoeidheid, verwarring en overprikkeling. Op momenten dat ik mezelf even vergeten ben, weet ik: zó kom ik weer terug bij mezelf. Dáár is mijn pad van voldoening, joy, verbondheid en betekenis. Het pad waar ik voor leef en mij vervult van dankbaarheid voor alles wat deze aardse ervaring te bieden heeft.

Mijn missie is om ook jou te laten herinneren wie je werkelijk bent, zodat ook jij altijd verbondenheid, betekenis, joy en voldoening ervaart, door jouw gifts in te zetten voor de heling van deze wereld.

 

charelle-meditatie-met-groen

Gratis Sjamaanse Reis

krijg helderheid & ontmoet je spirit guides

Download gratis mijn geleide sjamaanse reis en kom in contact met je intuïtie, ontmoet je spirit guides en krijg de helderheid die je nodig hebt voor de eerste stap op jouw ware pad.

Charelle...

 • Is een boomknuffelaar
 • Is verliefd op het bos
 • Eet Ayurvedisch en veganistisch
 • Doet iedere dag yoga en qi gong
 • Vindt de huisarts een beetje dom
 • Leest altijd 10 boeken tegelijkertijd
 • Is stiekem verliefd op de boeken van Sarah J. Maas
 • Koopt liever geen dingen die in plastic verpakt zijn
 • Speelt piano en ukelele
 • Houdt van ballet
 • Heeft een collectie edelstenen, tarot- en orakelkaarten
 • Wilde altijd emigreren maar heeft ontdekt dat Nederland heel tof is
 • Gelooft heilig in The Law of Attraction
 • Is gek op podcasts luisteren tijdens het koken
 • Zet self-care áltijd op één
 • Vindt het bedrijfsleven een beetje verwarrend
 • Is een hippie 'in disguise'
 • Is geboren om vrij te zijn (net als jij)
CHARELLE CASANDER-112-800


CHARELLE CASANDER-84-500-versiegoed

Mijn verhaal (lange versie)

Nog niet zo lang geleden deed mijn lichaam altijd pijn, voelde ik me uitgeput, verdrietig en hulpeloos en huilde ik mezelf dagelijks in slaap. En ik had geen idee waarom.

Ik bezocht iedere therapeut en dokter die er te vinden was, in de hoop een heldere diagnose te krijgen. Zodat ik eindelijk wist wat er met mij aan de hand was en iemand mij kon helpen. Ik kreeg de diagnose fibromyalgie, wat de situatie alleen maar erger maakte. Voor fibromyalgie is geen geneesmiddel en weinig begrip, terwijl de pijn maar bleef toenemen. Een toekomst? Die zag ik niet meer voor me.

Dus bleef ik zoeken naar een diagnose waar wél een geneesmiddel voor was. Ik kreeg mijn zin: al snel werd de Ziekte van Lyme geconstateerd. Voor Lyme zijn veel dubieuze middelen en behandelingen beschikbaar. Ik vond een behandeling die werkte, maar het was een lang traject en al die tijd voelde ik me zwak en verdrietig. Fysiek en mentaal.

Totdat ik in aanraking kwam met Ayurveda en plotseling helemaal klaar was met ziek zijn. Ik besloot dat het genoeg geweest was. Niet langer zou genezen mijn levensdoel zijn. Ik had andere dingen te doen!

Ik begon me te herinneren wie ik werkelijk was. Wat er in mijn hart lag. Welke stukjes van mij ik vergeten was, verbannen had naar het schaduwrijk. Welke stukjes ik simpelweg genegeerd had.

Ik realiseerde me dat ik ziek was geworden omdat ik niet mijn échte leven leidde. Ik deed maar gewoon wat iedereen deed. Een baan hebben waarin ik me niet thuis voelde, ’s avonds uitgaan terwijl ik dat niet leuk vond, een scriptie schrijven totdat ik er bij neerviel, mijn intuïtie compleet negeren. Ziek worden was voor mijn échte ik de oplossing om onder een leven uit te komen dat niet bij mij paste.

Toen ik besloot zelf mijn leven te bepalen en niet langer ziek te zijn, hoefde ik ook niet langer ziek te zijn. Mijn échte ik mocht er zijn. Met haar verdriet om de planeet, haar verlangen naar een spiritual practice, het volgen van haar interesses in allerlei opleidingen en cursussen. Langzaam laaide mijn innerlijke lichtje weer op. Ik heelde.

Ik begon veganistisch en Ayurvedisch te eten. Ging aan de slag met yoga en Qigong. Maakte contact met de natuur en bouwde een relatie op met de bomen en planten om me heen. Ik leerde over chakras, meridianen en rituelen. Ik leerde te channelen met Tarot kaarten, leerde over de Law of Attraction en bestudeerde de Course in Miracles. Ik las honderden spirituele en zelfhulpboeken.

Ik leerde mijzelf te helen

Mijn lichtje ging feller branden en ik werd beter. Ik kreeg mijn energie en zelfvertrouwen terug en werd weer een zelfstandige vrouw. Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren, naar mijn intuïtie, naar mijn pijn. Ik herinnerde me wie ik werkelijk was, wat mijn gifts, krachten en kwetsbaarheden zijn en hoe ik die kan inzetten voor de heling van onze wereld.

Dat doe ik door jonge vrouwen met een groen hart te helpen herinneren wie zij werkelijk zijn. Wat hun unieke gifts zijn. Zodat ook zij een leven mogen leiden waar ze blij van worden en een verschil mogen maken in deze wereld. Simpelweg door hun échte zelf te zijn en hun werkelijke pad te bewandelen.

Ik help je jouw échte zelf terug te vinden en jouw werkelijke leven te leven, op de manier zoals ik dat ook heb gedaan en nog altijd doe. Zodat ook jij jouw unieke gifts mag inzetten om jezelf, de wereld en haar bewoners te helen.

Liefs,
Charelle

charelle-meditatie-met-groen

Gratis Sjamaanse Reis

krijg helderheid & ontmoet je spirit guides

Download gratis mijn geleide sjamaanse reis en kom in contact met je intuïtie, ontmoet je spirit guides en krijg de helderheid die je nodig hebt voor de eerste stap op jouw ware pad.

Met mij werken? Dat ziet er zo uit!

De 5 pilaren die ik inzet om jou te helpen je
innerlijke licht terug te vinden, zodat jij je
échte leven gaat leiden.

lieveheersbeestje

Voeding

Welke voeding past bij jou? De juiste voeding kalmeert de mind, zodat er ruimte ontstaat voor inspiratie en jouw intuïtie.

lieveheersbeestje

Mindset

Ontdek wat jou tegenhoudt om jouw échte leven te leiden en jouw gifts met de wereld te delen.

lieveheersbeestje

Natuur

De natuur brengt ons terug bij onszelf, communiceert met ons en heeft ons meer te leren dan wij ooit kunnen beseffen.

lieveheersbeestje

Soulwork

Maak contact met je intuïtie via meditatie, sjamaanse reizen, chakra readings, rituelen en Qigong oefeningen.

lieveheersbeestje

Tarot

Verkrijg inzicht en richting op jouw pad met de tarot als kompas.

Remember The Light

ABOUT   |   CONTACT

Copyright © 2019 Remember The Light
Foto's door (o.a.) Prisca Visser en Sanne de la Fosse

Terms + Conditions  |  Privacy Policy  |  FAQ

0