Passive Income Project

Wachtlijst

Stel je voor: je verdient online een héérlijk passief inkomen en kunt daardoor volledig voor je passie gaan. Jouw zielsmissie vervullen zonder dat daar direct geld uit hoeft te komen.

In het Passive Income Project neem ik je mee in 6 vormen van passief inkomen, zodat jij direct voor jezelf een passief inkomen kunt gaan genereren.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst, dan krijg je als eerste de kans om je in te schrijven met een HELE hoge korting en prachtige bonussen!Wat zeggen anderen?

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb. Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet Boesmans (Natuurcoaching)

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen.

– Yentl Baldes (Lichtcodes & Human Design)

Je voelt echt hoe intuïtief Charelle werkt en hoe makkelijk ze intapt op de energie van de ander, zonder zich in de ander te verliezen. Dat vind ik heel mooi een krachtig! Sinds onze gesprekken voel ik dat er meer speelsheid en flow in mijn werk is gekomen, dat ik mezelf niet meer hoef te kwellen met wat ik nog zou moeten doen.

– Iris Overgaauw (Nature Medicine)