by Charelle

Strategie in 1 uur

Het is afgelopen met spaghetti tegen de muur gooien en hopen op klanten.

Het is tijd voor een lopend bedrijf met een stabiel inkomen.

Tijdens de GRATIS masterclass Strategie in 1 uur zet je samen met andere bewuste onderneemsters de grove lijnen van jouw strategie neer.

Een strategie waar je √©cht energie van krijgt. ūüĒ• Wat dat is uiteindelijk altijd de intentie van een strategie neerzetten.

Wanneer?
Maandag 14 augustus om 11u, online via Zoom.

Wat?
Samen met andere onderneemsters je strategie uitwerken.
Mijn persoonlijke begeleiding.
Ruimte voor al je vragen.

Het is GRATIS!

Dit is voor jou als je voelt dat je klaar bent met wiebelen en wankelen en voelt: ik sluit dit jaar af met een stevig bedrijf onder mijn voeten.

Ready?

Meld je hieronder aan.Wat zeggen anderen?

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb. Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet Boesmans (Natuurcoaching)

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen.

– Yentl Baldes (Lichtcodes & Human Design)

Je voelt echt hoe intu√Įtief Charelle werkt en hoe makkelijk ze intapt op de energie van de ander, zonder zich in de ander te verliezen. Dat vind ik heel mooi een krachtig! Sinds onze gesprekken voel ik dat er meer speelsheid en flow in mijn werk is gekomen, dat ik mezelf niet meer hoef te kwellen met wat ik nog zou moeten doen.

– Iris Overgaauw (Nature Medicine)