by Charelle

A LEVEL DEEPER

voor bewuste onderneemsters die het volgende level (10k+) in hun bedrijf willen aanraken vanuit zachtheid, verstilling en rust

Of stuur me een DM op Instagram.

Je bent coach, healer of medicijnvrouw en dat gaat eigenlijk best goed. Je hebt leuke klanten en verdient elke maand minimaal € 3.000. Maar… je voelt dat je méér wilt. Je voelt je dankbaar, en toch is er een sluimerend gevoel dat dit niet genoeg is. Het mag grootser, weidser, dieper, met meer oomf!

Dat next level van je bedrijf… Je weet dat je het wilt. Je voelt het.

Dat is niet zo gek. Want hoe grootser jouw bedrijf, hoe meer jij bijdraagt aan deze wereld. Hoe meer mensen je bereikt en hoe krachtiger de impact van jouw ‘inner medicine’.

Jouw next level ziet eruit als meer rust, meer impact, hogere omzet dan ooit, minder werken en méér vanuit volledige aandacht. En dat allemaal met klanten die jouw waarde zien en je stiekem wel zou willen uitnodigen op je verjaardag.

Toch voelt het veel, zwaar…

Ja, dat next level geeft je een ‘wow’-gevoel. Maar je voelt je ook direct moe worden, de energie van je wegdwalen. Alsof je zenuwstelsel het niet aankan en je er de ruimte niet voor geeft.

Misschien omdat meer klanten niet iets is waar je op zit te wachten. In theorie wel, maar je weet ook dat je niet meer energie kunt geven dan je nu doet. Meer klanten betekent minder tijd voor jezelf, toch?

Of je gedachten raken meteen vervlochten in strategie. Je wordt moe van het idee van ál die activiteiten (masterclasses geven, podcasts opnemen, reels maken) die jij associeert met het ‘next level’ in je bedrijf. En zo’n veel te energieke coach die je aan een ‘6 figure income’ gaat helpen… alsjeblieft niet zeg!

I’m here to tell you…

Next level gaan betekent niet meer klanten of meer strategie. Het betekent het compleet tegenovergestelde.

Het gaat over méér jou. Meer expressie, meer intuïtie, meer commitment aan je innerlijke wereld, meer tijd voor jezelf, je hart en verstilling. Meer JA zeggen tegen je soul plan. Keer op keer opnieuw. Hoe spannend dat ook is.

Dat is precies hoe we in A LEVEL DEEPER jouw next level ontsluieren. Verstilling, luisteren, diepe verbinding met je centrum. Een magische reis waarop jouw innerlijke stem helderder wordt dan ooit, jouw zenuwstelsel rustiger is dan ooit en je ondenkbare expansie doormaakt. Een reis van heling en bewustwording, waarop jij vanuit jouw centrum dat next level laat ontvouwen. Vanuit zachtheid.

Je voelt dat volgende level.
Je weet dat je er klaar voor bent.

Ga je mee?

Misschien herken je dit:

Je bedrijf loopt lekker, maar je voelt dat er meer is voor jou, je bedrijf en je ‘inner medicine’ – dat wat jij deze wereld te geven hebt

Je bent klaar voor het volgende level en dat geeft je heerlijke kriebels…

Maar het voelt ook zwaar: je wil niet nog meer moeten.

Je hebt absoluut geen zin in weer zo’n business programma waarin iemand anders je gaat vertellen wat je moet doen.

Eigenlijk wil je gewoon meer rust, meer voldoening, meer van dat ideale leven.

En niet het idee hebben dat je je tijd en energie weggeeft.

Je hebt zin in klanten die écht bij je passen en je vriendinnen zouden kunnen zijn.

Een vernieuwde energie, heerlijkheid, voldoening en rust in je werk.

De groei in je bedrijf laten ontvouwen vanuit je centrum, vanuit diepe innerlijke rust en een zacht hart. Die voel je.

As your nervous system relaxes, the everything you wish to receive is given permission to enter your reality. - Matt Kahn

Het volgende level in je bedrijf aanraken? Jij kan het ook!

A LEVEL DEEPER is een high-end traject 6 maanden waarin ik je begeleid naar het next level in je bedrijf. We gaan in gesprek, maken contact met de diepste stukken in je en observeren wat er vanuit jouw centrum wil bewegen. De stilte, de natuur en de helende ruimte ondersteunen ons hierbij. De route naar je next level ligt diep in jou opgeslagen, we hoeven er alleen maar ruimte voor te maken.

High-end traject, betekent high-end aandacht voor jou.

Het next level in je bedrijf aanraken kan best pittig zijn in je eentje, zeker omdat je je nu nog in een ander level bevindt. In A LEVEL DEEPER krijgen jij en je proces daarom volle aandacht van mij. Dat ziet er zo uit:

Dit is wat je krijgt

Elke maand 2x Zoom calls met mij, 45 à 60 minuten
Tijdens de call kijken we naar je proces en neem ik je mee naar je innerlijke wereld. Dit is een magische reis waarbij oude stukken geheeld worden, nieuwe inzichten zich onthullen en je nieuwe spirit guides ontmoet. Mijn klanten zijn altijd razend enthousiast over deze sessies en ik sta keer op keer te kijken van de magie die plaatsvindt. Dit is waar het echte werk gebeurt, niet in strategie, al we daar waar nodig ook aandacht aan besteden.

1x live dag in een prachtig boshuisje (omg. Utrecht)
We beginnen met een theeceremonie om een ruimte van rust en verstilling te scheppen, gevolgd door een Ayurvedische lunch en een wandeling in het bos. Tijdens de wandeling kijken we samen naar je proces, waar sta je nu? En kijken we welke antwoorden de natuur aanbiedt.

 

Mij tot je beschikking via Signal
Gedurende de week mag je mij al je vragen en inzichten sturen. Via tekst of een voiceberichtje. Er zijn drie dagen per week waarop ik voor je klaarsta. Zo bewegen we ook tussen de sessies door naar jouw next level toe.

theeceremonie bos

Meer rust, méér impact

Jouw volgende level kent én meer rust én meer impact. Je gaat:

 • Minder werken, met meer aandacht
 • Meer ideale klanten hebben
 • Veel meer rust ervaren, in je werk en leven
 • Tijd hebben voor passion projects
 • Een véél kalmer zenuwstelsel hebben dat véél meer kan ontvangen
 • Grootser, weidser en dieper ondernemen
 • Zoveel meer heling, verbinding en innerlijke rust voelen
 • Zachtheid ervaren naar jezelf en de wereld om je heen
Ik werk 3 uur per dag en heb in die tijd álle aandacht voor mijn klanten. Dat kan ik, omdat ik de rest van de dag aandacht heb voor mij. Ik luister, ik voel. Mijn centrum en zachte hart leiden mij.
 
Dat is precies wat mijn klanten ervaren zodra ze met mij werken:
 
 • Zóveel helderheid over wat er mag gebeuren
 • Volledig in de flow zijn
 • Rust en aandacht hebben voor zichzelf
 • Veel meer voldoening halen uit klantwerk
 • Opladen met passion projects (zo studeer ik zelf kruidengeneeskunde naast mijn bedrijven)
 
Neem Marieke als voorbeeld, zij begon vorig jaar haar bedrijf als doula en had na een stage al snel haar eerste klanten. Ze had er plezier in, maar wilde meer én voelde zich tegelijkertijd moe.
 
Tijdens een traject met mij ging ze écht next level. We ontmoetten haar spirit guides, de diepste schaduwstukken en maakten keer op keer ruimte voor verstilling. Wat mocht er nu écht gebeuren? Zoveel magie wanneer de antwoorden zich ontvouwen! Inzichten en praktische stappen die we beide niet hadden kunnen bedenken. Inmiddels verkoopt ze met gemak high-end doula pakketten terwijl ze veel minder werkt en meer rust heeft.
 

Laat je next level zich ontvouwen vanuit je centrum.

Wat zeggen anderen?

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb. Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet Boesmans (Natuurcoaching)

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen.

– Yentl Baldes (Lichtcodes & Human Design)

Je voelt echt hoe intuïtief Charelle werkt en hoe makkelijk ze intapt op de energie van de ander, zonder zich in de ander te verliezen. Dat vind ik heel mooi een krachtig! Sinds onze gesprekken voel ik dat er meer speelsheid en flow in mijn werk is gekomen, dat ik mezelf niet meer hoef te kwellen met wat ik nog zou moeten doen.

– Iris Overgaauw (Nature Medicine)

Echte groei en transformatie zit in verstilling, niet in strategie.

Wie is Charelle?

Dat volgende level in je bedrijf aanraken? Het is mijn favoriet en ik vind het een heerlijk spel! Vroeger keek ik alleen naar alle ‘strategische knoppen’ waar ik aan kon draaien…

Totdat ik erachter kwam dat wat ik ook deed, het vaak gewoon geen effect had. Vreemd… Ik onderzocht wat er aan de hand was en ontdekte dat ik teveel naar anderen luisterde, wat voor hen werkte…

Ik vergat dat hun soul plan niet dat van mij is. Dat voor hen stap 1, 2 en 3 werkte… maar ik misschien stap 13, 27 en 35 moest nemen.

Ik ontdekte dat de antwoorden die eigenlijk altijd wél werkten… keer op keer bij mij naar binnenvielen als ik stil werd. En vrijwel nooit vanuit anderen kwamen, zoals een coach, boek of podcast.

Uiteindelijk is het alleen vanuit mijn eigen centrum dat ik kan bewegen vanuit pure overgave, pure kracht, mijn eigen soul plan.

En zo bouwde ik twee 50k bedrijven, door 3 uur per dag te werken en een heerlijk contact met klanten te hebben.

Mag ik je meenemen naar de antwoorden die op jou liggen te wachten? Mee naar het volgende level in je bedrijf?

Is dit iets voor mij?

A LEVEL DEEPER is voor coaches, healers en medicijnvrouwen die al een succesvol bedrijf hebben neergezet, maar voelen dat er méér mogelijk is. Een grootser bedrijf, meer impact én meer rust.

Adem eens diep in en uit.

Klinkt A LEVEL DEEPER als zacht voor jou?

Als iets wat je naar je volgende level helpt als bewuste ondernemer?

Luister naar je gevoel.

Dan ben je al begonnen.

Veelgestelde vragen

A LEVEL DEEPER is een high-end traject van 6 maanden. Ik heb de ervaring dat dit genoeg ruimte biedt om écht de diepte in te gaan en je daarna hernieuwd te voelen. Zodat je vanuit die nieuwe energie je next level in kunt.

Je kunt je pas inschrijven voor A LEVEL DEEPER na een 1:1 sessie met mij. Tijdens die sessie kom je alles te weten over de investering en onderzoeken we samen wat er mogelijk is voor je. Je zit met het boeken van een sessie nergens aan vast. Als we tijdens het gesprek ontdekken dat A LEVEL DEEPER toch niet helemaal is wat je zoekt ben je geheel vrij het toch niet te doen. Je kunt je sessie hier inplannen.

Ja dat kan! Ook daar krijg je alle info over tijdens onze 1:1 sessie.

De 1:1 sessie met mij kun je altijd aanvragen. Ik heb elke maand ruimte voor 3 nieuwe onderneemsters in A LEVEL DEEPER. Omdat het een high-end 1:1 traject is laat ik bewust niet meer mensen toe, zodat ik je alle aandacht kan geven. Als deze maand al vol zit, beginnen we de eerste week van de nieuwe maand.

A LEVEL DEEPER is een high-end 1:1 traject waarin jij en jouw proces alle aandacht krijgen. Dat kan alleen als ik een beperkt aantal klanten heb, klanten die goed bij mij en dit traject passen. Daarom wil ik vooraf aan het traject al even kunnen voelen of het passend is voor je en of er een match is tussen jou, mij en het traject. Tijdens een 1:1 sessie krijg je sowieso meer helderheid over je next level, dus ook als we erachter komen dat A LEVEL DEEPER niet passend is voor je, heb je altijd iets aan de sessie.

Ik ben klaar voor A LEVEL DEEPER

Oh, wat vind ik dit fijn!

Het doet mij zo goed als ondernemers er écht voor kiezen om vanuit hun centrum te bewegen.

Misschien doe je dat al wel een beetje…

Meer A LEVEL DEEPER is een game-changer.

Je gaat zóveel dieper.

Er gaat zóveel transformatie plaatsvinden.

Dat next level… it’s here!

En dat alles vanuit heerlijke rust, verstilling en diepe verbinding.

Laten we een gesprek inplannen, dan krijg je een vragenlijst zodat je al even voor jezelf helder krijgt wat je intentie is voor  A LEVEL DEEPER.

Het doorlezen van je antwoorden helpt mij om alvast op je energie af te stemmen voordat we het gesprek in gaan.

Tijdens het gesprek is er ruimte voor al je vragen en onderzoeken we samen of A LEVEL DEEPER nu passend is voor je.

Ik kijk ernaar uit je te horen. Zo benieuwd naar jou en your next level!

Of stuur me een DM op Instagram.