by Charelle

Make my Instagram

Magnetic!

Jouw Instagram profiel er écht laten uitspringen voor potentiële lievelingsklanten? 

Zodat je Instagram werkt als een magneet die maar fijne mensen aan blijft trekken?

Terwijl jij vanuit pure rust onderneemt en content creëert?

Dat ga je doen in Make my Instagram Magnetic!

  • Geef je Instagram profiel een vitamine boost voor het algoritme
  • Maak je Instagram profiel én content weer lekker JUICY
  • Maak jouw Instagram positionering VOELBAAR en een échte uitnodiging voor potentiële lievelingsklanten
  • Eindelijk voelt jouw profiel niet meer als die van al die andere coaches, maar écht als die van JOU
  • Pluk eindelijk de vruchten van alle tijd en energie die jij in Instagram stopt
  • Laat je Instagram profiel jouw verhaal vertellen
  • Meer échte volgers, verbinding én klanten

Wil jij als EERSTE de kans krijgen om je in te schrijven voor Make my Instagram Magnetic?

Schrijf je dan in voor de wachtlijst om alle info én een introductiekorting te ontvangen!      

Wat zeggen anderen?

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb. Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet Boesmans (Natuurcoaching)

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen.

– Yentl Baldes (Lichtcodes & Human Design)

Je voelt echt hoe intuïtief Charelle werkt en hoe makkelijk ze intapt op de energie van de ander, zonder zich in de ander te verliezen. Dat vind ik heel mooi een krachtig! Sinds onze gesprekken voel ik dat er meer speelsheid en flow in mijn werk is gekomen, dat ik mezelf niet meer hoef te kwellen met wat ik nog zou moeten doen.

– Iris Overgaauw (Nature Medicine)