Revelations

waarin antwoorden in jezelf aan het licht komen

Soms voel je je overweldigd. Door alle ideeën die je hebt, alles wat je wilt doen of door alle input van buitenaf. Alle strategieën die beschikbaar zijn, alle klanten die met je willen werken of alle opties die voor je open liggen…

Misschien sta je aan de rand van een breakthrough. Voor het volgende hoofdstuk van je boek, dat nieuwe traject of die nieuwe business waarvan je wéét dat het een succes gaat worden.

Of misschien twijfel je daarover. Twijfel je over je nieuwe traject, over je boek. Vraag je jezelf af: is dit wel de bedoeling? Is dat wat ik nu te doen heb? Volg ik de juiste stroom?

Ik kan je vertellen: het antwoord op die vragen ligt niet buiten je.

Ik kan je vertellen: het antwoord op die vragen ligt niet buiten je.

In de honderden boeken die je nog wilt lezen of in de kast liggen, of misschien al ooit gelezen hebt. Bij die nieuwe coach die zo’n geweldig traject voor je lijkt te hebben. In die ene strategie of journaling methode die je nog niet hebt geprobeerd.

Het is een cliché, maar het antwoord ligt écht binnenin.

En het is alleen te horen in verstilling, berusting, verzachting. In de connectie met het diepere. Het is in die ruimte dat je jouw innerlijke stem helder hoort. Dat alles ineens helder wordt, je weer dat vertrouwen voelt of je nét even dat inzicht krijgt. Of waar je gewoon even in mag zijn, om je lichaam, geest en spirit de ruimte te geven. Om je zenuwstelsel tot rust te laten komen.

Dit is waar ik je in begeleid tijdens Revelations. Een dag waarin jij in deze ruimte van rust, verstilling en diepe connectie mag zijn. Een dag vol heling, nieuwe inzichten en inspiratie die langer doorwerkt dan je denkt.

Alleen in de ruimte van verstilling, spreekt je ziel.

Eéndaags privé retraite

Revelations is een retraite van één dag, waarin jij en jouw proces volle aandacht krijgen. We gaan in gesprek, ik begeleid je naar de antwoorden in jezelf, maar we laten vooral de stilte, de natuur en de helende ruimte het werk doen. Want dat is precies wat we doen: ruimte creëren, zodat de antwoorden die in je liggen naar boven komen.

theeceremonie bos

Zo ziet een dag eruit

10u30 – welkom in mijn boshuisje op de Utrechtse Heuvelrug
Ik heet je welkom

10u45 – theeceremonie
We kunnen meteen gaan babbelen, maar dat wordt een heel rationeel gesprek als we niet eerst rust en ruimte creëren. Een theeceremonie helpt je daarbij. Ik serveer thee op traditionele Chinese wijze en die drinken we in stilte (de écht theeplant Camellia sinenses, geen kruidenthee). Dit is een prachtig hart-openend ritueel waarbij je de verbinding met de natuur en jezelf gaat voelen.

12u – Ayurvedische lunch
We landen weer, integreren de theeceremonie en gaan lekker gronden met een Ayurvedische lunch. Puur, veganistisch, glutenvrij. De lunch eten we met veel aandacht op, maar er is ook weer ruimte weer voor woorden. Uiteraard houd ik rekening met dieetwensen.

13u – wandeling & natuurcoaching
De ruimte voor je innerlijke wijsheid is nu gecreëerd. Vanuit mijn tuin lopen we zo het bos in en maken we een heerlijke wandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de wandeling gaan we in gesprek en ben ik je spiegel. Ik stel je vragen zodat je tot diepere antwoorden komt. Zodat je helder gaat voelen wat de stroom van het Universum nu van je vraagt. Wat de volgende stap is in het plan van je ziel. Die ene stap. Wat mag er Nu?

14u – healing
We sluiten af met een helende visualisatie, zodat ook je onderbewustzijn, het gedeelte dat denkt in beelden en metaforen, de dag integreert en onthoudt: ja, de antwoorden liggen binnenin én ik weet het al lang.

Ervaar eindelijk de échte, zachte kracht van je innerlijke wijsheid.

Praktisch

Waar:
Mijn boshuisje in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug

Hoe laat:
Van 10u30 tot 15u ongeveer

Investering:
€ 887 incl. btw

REVELATIONS inplannen
Voel je een JA? Fijn! Plan dan hieronder een belafspraak met me in, we maken dan je intentie voor de dag helder en plannen een datum in.

Ik twijfel, wat nu?
No worries. Plan hieronder een belafspraak in (Zoom of telefoon), dan gaan we samen even voelen of het past voor je en is er ruimte voor al je vragen.

chinese theeceremonie

Is dit iets voor mij?

Adem eens diep in en uit.

Klinkt Meer Rust Meer Impact als zacht voor jou?

Als iets wat je weer een stap verder helpt als bewuste ondernemer?

Luister naar je gevoel.

Dan heb je de eerste Slow Marketing stap al gezet.

Wat zeggen anderen?

Ik voel me nu veel lichter en zekerder bij het idee van ondernemen en heb eindelijk het gevoel dat ik iets doe wat helemaal in alignment is met wie ik ben en wat ik hier te brengen heb. Charelle heeft een heerlijke holistische aanpak en een fijne energie, met veel rust en empathie.

– Greet Boesmans (Natuurcoaching)

Mijn enthousiasme is gegroeid en ik sta mezelf vaker toe om écht rust te nemen. Ik ben veel dichterbij mezelf gekomen.

– Yentl Baldes (Lichtcodes & Human Design)

Je voelt echt hoe intuïtief Charelle werkt en hoe makkelijk ze intapt op de energie van de ander, zonder zich in de ander te verliezen. Dat vind ik heel mooi een krachtig! Sinds onze gesprekken voel ik dat er meer speelsheid en flow in mijn werk is gekomen, dat ik mezelf niet meer hoef te kwellen met wat ik nog zou moeten doen.

– Iris Overgaauw (Nature Medicine)

Ik ben klaar voor Revelations

Wat heerlijk.

Zelf geniet ik zo onwijs van de helende ruimt die rust en verstilling brengt.

Van het horen van mijn innerlijke wijsheid en daar – alléén daar – naar luisteren.

Laten we bellen, dan bespreken we je intentie en plannen we een datum.

Via de knop hieronder kies je een datum om met mij te bellen.

Daarna krijg je een vragenlijst en kun je kiezen of je telefonisch of via Zoom wilt bellen.

Ik kijk ernaar uit je te horen. Zo benieuwd naar jou en de antwoorden die in je liggen!