Home Podcast 09 // De nasleep van anti-depressiva
De Lichtwerkers Podcast

09 // De nasleep van anti-depressiva

by Charelle

In deze aflevering van De Lichtwerkers Podcast vertel ik waarom ik het hele jaar 2017 een micro-dosis anti-depressiva nam, waarom ik er na dat jaar mee stopte en hoe ik nu soms nog kamp met de bijwerkingen van het medicijn. Maar ook: hoe ik daar op een positieve manier mee omga.


Abonneer je via iTunes en mis geen enkele aflevering.

In deze podcast heb ik het over:

  • Chronische pijn
  • Hypermobiliteit en fibromyalgie
  • Anti-depressiva
  • Een afgevlakt gevoel
  • Gewichtsschommelingen
  • Het afstemmen van je voeding op wat jij nodig hebt

 

Wil je dieper gaan?

In een gratis Helderheid sessie kom je in contact met je ware zelf, zodat je erachter komt waar jouw vuurtje écht van gaat branden en hoe je de eerste stap zet naar dat leven waar jij van op licht!

VERDER LEZEN