Home Podcast 14 // Van burn-out naar je hart volgen met life coach Fleur Brunninkhuis
De Lichtwerkers Podcast

14 // Van burn-out naar je hart volgen met life coach Fleur Brunninkhuis

by Charelle

In deze aflevering van De Lichtwerkers Podcast spreek ik met Fleur Brunninkhuis. Tijdens een burn-out ontdekte ze: als ik me hier in op gewerkt, kan ik mezelf er ook weer uit werken. En dat deed ze. Nu volgt ze haar hart en inspireert ze anderen om hetzelfde te doen.


Abonneer je via iTunes en mis geen enkele aflevering.

In deze podcast heb ik het met Fleur over:

  • Burn-out als een boodschap van het universum
  • Hoe je keuzes maakt vanuit je hart in plaats van je mind
  • De toegevoegde waarde van de kwantumfysica bij ‘het spirituele stukje’
  • De wet van aantrekking

In deze podcast noem ik:

 

Wil je dieper gaan?

In een gratis Helderheid sessie kom je in contact met je ware zelf, waardoor het steeds makkelijker wordt om aan te trekken wat écht bij jouw past en wat je nodig hebt om je dromen tot leven te brengen.

VERDER LEZEN

Leave a Comment