Home Podcast 01 // Zo maak je een sjamaanse reis (+ geleide meditatie)
De Lichtwerkers Podcast

01 // Zo maak je een sjamaanse reis (+ geleide meditatie)

by Charelle

In deze podcast vertel ik hoe ik voor het eerst in aanraking kwam met het maken van sjamaanse reizen, wat sjamaanse reizen zijn, wat het voor mij betekent en hoe ook jij eenvoudig een sjamaanse reis kunt maken. Aan het eind van de aflevering vind je een geleide meditatie.

Abonneer je via iTunes en mis geen enkel aflevering.

In deze podcast vertel ik:

  • Hoe ik aanraking kwam met sjamaans reizen
  • Wat een sjamaanse reis is
  • Wat je eraan hebt
  • Wat het voor mij betekent
  • Hoe ook jij eenvoudig een sjamaanse reis kunt maken

Wil je dieper gaan?

Download dan mijn gratis Sjamaanse Reis meditatie (anders dan die aan het eind van de podcast-aflevering) en ontmoet je spirit guides!

VERDER LEZEN