Home Podcast 30 // Paarden als spiegels met paardencoach Laura van Gool
remember the light podcast

30 // Paarden als spiegels met paardencoach Laura van Gool

by Charelle

Eén van de inspirerende vrouwen die ik dit jaar heb leren kennen tijdens de Medicijnvrouwopleiding is Laura. Laura is paardencoach en helpt jou je hart te volgen met behulp van haar kudde. Ik vind het fascinerend en daarom vroeg ik Laura het hemd van het lijf voor de nieuwste IGTV en podcast.

In deze Medicine Talk heb ik het met Laura over:

– Je hart volgen en waarom dat zo belangrijk is
– Waarom ze doet wat ze nu doet
– Wat het betekent om paardencoach te zijn
– Bijzondere ervaringen die zij heeft gehad met de paarden

Wil je dit interview graag met beeld bekijken? Ga naar mijn IGTV: @charelle.light.

Laura’s Instagram: www.instagram.com/laura_equinoxguidance.nl

VERDER LEZEN

Leave a Comment