Home Podcast 20 // Hoe ik mijn NLP reis naar Canada plande met mijn hart
De Lichtwerkers Podcast

20 // Hoe ik mijn NLP reis naar Canada plande met mijn hart

by Charelle

In deze aflevering van De Lichtwerkers Podcast vertel ik over het proces dat vooraf ging aan mijn reis naar Canada. Want waar ik eigenlijk vijf weken zou gaan, ga ik nu maar één week. Benieuwd hoe mijn hart mij hielp deze keuze te maken? Dan wil je deze aflevering luisteren!


Abonneer je via iTunes en mis geen enkele aflevering.

In deze podcast heb ik het over:

  • Mijn NLP cursus bij Yessupply, klik hier voor een voorproefje
  • Waarom ik uiteindelijk geen 5 weken naar Canada ging
  • Wat mij stiekem tegenhield om maar één week te gaan
  • En hoe mijn hart het antwoord had

 

Boek een gratis Tea Talk met mij

Je hart volgen. Het is zó simpel, en toch niet altijd even makkelijk. Dus voel je nu: Charelle, ik wíl mijn hart wel volgen, maar ik durf niet, ik loop vast, ik vind het spannend… Trek dan aan mijn mouw. Ik bied gratis Tea Talks aan waarin we samen kijken wat jij kunt doen om je hart te gaan volgen. Om in je True Self te stappen, zodat je de helderheid en het vertrouwen krijgt om je hart ook daadwerkelijk te volgen.

Dus merk je, ik vind het moeilijk om mijn hart te volgen? Plan dan een Tea Talk, je bent echt zo welkom.

Dit artikel bevat affiliate links.

VERDER LEZEN

2 comments

Marleen Wisse 09/10/2019 - 12:53

Ik vond deze podcast echt super. Hier ging mijn hart wel van aanstaan. Ik herken die dingen van het ego erg: je moet van je kans gebruik maken om Canada te ontdekken anders is het zonde van het geld en zonde van de CO2. Hele Nederlandse gedachten volgens mij. Maar het is vooral heel erg zonde als je iets doet als je niet naar je hart luistert. Jij zegt ook dat de dingen dat die je niet uit je hart deed, dat je daar veel minder aan hebt gehad. Dat herken ik ook. Mooi dat jij zo open staat voor je hart en zo last-minute je plannen daarop durft aan te passen. Ik vind het ook heel kloppend wat je zegt over plannen maken. Het loopt altijd anders, hou je er niet aan vast. Ik kan er wel deels voor zorgen dat mijn dag loopt zoals ik wil, maar doe ik het vanuit mijn ego niet vanuit mijn hart. En dan zal het ook niet de uitkomsten hebben waar mijn hart naar verlangt. Ik heb er een quote bij bedacht: vol verassingen vlindert de dag voort. Ik vind het nog steeds wel lastig om plannen en hoge verwachtingen van mezelf los te laten. Maar het is mooi om te bedenken dat het misschien wel de bedoeling is dat het anders loopt. In elk geval: ik ben van fan je podcasts! Ik zou het cool vinden als je nog meer gaat vertellen over jezelf. Nog kwetsbaarder. En jij hebt zoveel ervaringen en kennis, daar ben ik heel benieuwd naar.

Reply
Charelle 16/10/2019 - 15:38

Dankjewel voor je lieve woorden Marleen en wat fijn dat je er ook wat herkenning in vindt. En die quote van je houd ik in gedachten, mooi! Leuk om te horen dat je deze meer kwetsbare podcast fijn vond, ik probeer voortaan voorafgaand aan elk interview ook wat over mezelf te vertellen. Maar ik ga eens kijken of ik weer wat meer solo episodes kan opnemen. Dankjewel voor je fijne feedback!

Reply

Leave a Comment