Home Podcast 21 // Dagelijkse rituelen en de kracht van aantrekking met Queen of Routine
De Lichtwerkers Podcast

21 // Dagelijkse rituelen en de kracht van aantrekking met Queen of Routine

by Charelle

In deze aflevering van De Lichtwerkers Podcast spreek ik met Coco van Queen of Routine. Coco is business coach en helpt onderneemsters in hun Queen energy te stappen en de Queen van hun business te worden. We hebben het over de kracht van aantrekking en hoe je communiceert met jouw energie.


Abonneer je via iTunes en mis geen enkele aflevering.

In deze podcast:

 

Boek een gratis Tea Talk met mij

Je hart volgen. Het is zó simpel, en toch niet altijd even makkelijk. Dus voel je nu: Charelle, ik wíl mijn hart wel volgen, maar ik durf niet, ik loop vast, ik vind het spannend… Trek dan aan mijn mouw. Ik bied gratis Tea Talks aan waarin we samen kijken wat jij kunt doen om je hart te gaan volgen. Om in je True Self te stappen, zodat je de helderheid en het vertrouwen krijgt om je hart ook daadwerkelijk te volgen.

Dus merk je, ik vind het moeilijk om mijn hart te volgen? Plan dan een Tea Talk, je bent echt zó welkom.

VERDER LEZEN

Leave a Comment