Home Slow Marketing Geld verdienen als lichtwerker

Geld verdienen als lichtwerker

by Charelle
Charelle, hoeveel verdien jij eigenlijk? Je hebt het altijd over dat je het zo belangrijk vindt dat lichtwerkers geld verdienen, maar verdien je zelf eigenlijk wel geld?⁠

Ik weet niet of jullie je dit echt afvragen, maar het is wel iets wat ik mezelf vaak afvraag bij lichtwerkers op Instagram. En niet alleen de lichtwerkers die je helpen om meer geld te verdienen.⁠

Zo zie ik ook vaak vrouwen met meer dan 10k volgers op Insta, de mooiste website en een prachtig online programma… vrouwen die érg succesvol lijken in wat ze doen. Maar die bij nader onderzoek eigenlijk geen geld verdienen. Want volgers, een website en een mooi programma is één ding… maar uiteindelijk word je pas echt blij als jij met dat mooie programma ook écht mensen mag helpen.⁠

En het is precies daar waar veel lichtwerkers vastlopen. Want ja, geld vragen… het gaat me zo makkelijk af om mijn licht te schijnen… waarom zou ik daar geld voor vragen? (Hint: zodat je nóg meer licht kunt schijnen en niet al je tijd hoeft door te brengen in een baan waar jij jouw licht moet dimmen). Of: ja, ik wil wel geld vragen, maar iedereen zegt dat het te duur is… (Life design coach Martha Beck staat bekend om haar vraag: wie is Iedereen precies, met hoofdletter? Waarschijnlijk maar 1 of 2 mensen, of je tante.)⁠

Maar jij wil toch mensen helpen met je programma? Dan moet je het ze wel verkopen. Ja, verkopen ja. Klinkt stom, is het niet. Met mijn klanten heb ik het vaak over de Sacred art of Selling.⁠

Inderdaad, selling is sacred. Want door jouw programma/product/whatever te verkopen, geef jij mensen de mogelijkheid om een stukje van jouw licht te proeven. Dat licht dat aan jou uniek is, jouw blauwdruk. Het licht waarmee jij unieke downloads krijgt van het universum, de spirits, je higher self, downloads die alléén jij hebt doorgekregen en alleen jij op jouw unieke manier kunt doorgeven. Selling is je opdracht van het Universum.⁠

Pfoeh, ik kan hier nog wel even doorgaan. Over hoe het je verantwoordelijkheid is om al je inzichten te delen. En over hoe wanneer mensen ergens in investeren, ze veel meer aan jouw licht hebben dan wanneer je het gratis weggeeft. En dat ik best wel weet dat je ‘gewoon mensen wilt helpen’, maar dat daar eigenlijk niemand mee geholpen is.

Maar dat zijn allemaal verhaaltjes voor een andere keer. Want, hoeveel heb ik nou eigenlijk ‘verdiend’ dit jaar? (Zullen we het woord ‘verdiend’ niet meer gebruiken? Laten we het vervangen door ‘gecreëerd’.)

€ 50k, heb ik gecreëerd. In samenwerking met de spirit of money. En ik ben dankbaar, want wow(!), wie had dat durven dromen. Door mijn licht te schijnen en mijn Inner Medicine te delen, via de Sacred art of Selling, leef ik nu in overvloed.

En nee, dat neem ik niet for granted. Vandaag maak ik tijd voor een ritueel om de spirit of money te bedanken en breng ik haar een offer.

Ahey!

Krijg je jeuk? Wil je ook geld verdienen met wat je het liefste doet? Misschien is mijn 1:1 online Medicine Mentorship iets voor jou. Als je een gratis Lightworking Session met me inplant, kijken we samen even of dit bij je past of niet. 

VERDER LEZEN

Leave a Comment