Home Slow Working Lang deed ik het alleen, maar alleen lukte het niet

Lang deed ik het alleen, maar alleen lukte het niet

by Charelle

Charelle, leuk dat jij 50k hebt gecreëerd. Maar hoe dan? In mijn vorige post deelde ik hoeveel geld ik in 2020 heb gecreëerd, om te laten zien dat het kán. Dat je hart volgen niet betekent dat je hoeft in te leveren op je salaris (in tegendeel). Maar die 50k was er niet zomaar ineens.

Ik schreef me in 2014 in bij de KvK, onder de bedrijfsnaam The Cauldron, met het idee om ‘brand elixirs’ te verkopen. Inderdaad – een online marketingbedrijf waar ik mijn pakketten verkocht als ‘potions’. Mijn innerlijke medicijnvrouw wilde er toen al uit, denk ik.

Liep dat bedrijf? Welnee.

Dus werd ik blogger, met mijn blog The Scent of Cinnamon zou ik heel veel geld gaan verdienen.

Lukte dat? Nope.

Dus werd ik maar tarot lezer. Dat zou makkelijk geld verdienen zijn! En ik was er nog goed in ook. Ik paste mijn website aan en… stilte!

Toen werd ik coach bij zelfheling. Toen coach voor meer helderheid en toen coach bij rouw… en ik sla vast het een en ander over…

Maar wat ik wil zeggen: geld was er amper.

Dat veranderde pas toen ik mensen om hulp ging vragen. Toen ik coaches in de hand nam. Toen ik in mijn bedrijf investeerde met geld dat ik niet had.

En ook afgelopen jaar heb ik dat gedaan. Zeker de helft van die 50k heb ik terug in mijn bedrijf geïnvesteerd. Door te kiezen voor een business coach die écht met mij resoneerde, door een persoonlijke coach in vertrouwen te nemen, door de Medicijnvrouwopleiding te volgen.

Ik heb 5 verschillende versies geschreven van deze post, maar eigenlijk is dit het enige wat ik erover kan zeggen: mijn hart volgen heb ik niet alleen gedaan. En jij hoeft het niet alleen te doen.

Anderen gingen je voor, maak gebruik van alles wat zij al hebben ontdekt op hun pad.

Wandel samen.

We’re rising together.

Rise sister rise. Rise brother rise.

En ja, ook ik wandel graag met je mee. In het Medicine Mentorship combineer ik praktische strategie, met energetisch werk. Samen creëren we een band met de spirit van je bedrijf… stemmen we af op hoe jouw bedrijf door jou heen de wereld in wil stromen… en ontdekken we hoe je daar een degelijk inkomen mee verdient.

Klinkt goed? Boek een gratis Lightworking Session en dan kijken we even of het bij je past of niet.

VERDER LEZEN

Leave a Comment